Transport moloz cu personal incarcare in Timisoara

Transport moloz cu personal incarcare in Timisoara

Molozul si resturile de dupa amenajarea unui spatiu sunt parte din orice proiect de constructie sau reamenajare, de care nimeni nu vrea sa se ocupe. In timp ce constructorii pot sau nu, sa se ocupe de curatenia de baza, acestia nu au unde, nu stiu sa nu au cu ce sa duca sacii de moloz si resturile din constructii. De aceea noi oferim acest serviciu de transport moloz cu personal incarcare in Timisoara pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Daca sunteti constructor si doriti sa scapati de molozul de la lucrarile pe care le-ati efectuat, noi va putem ajuta sa lasati lucrarea curata. Proprietarii locuintei va aprecia altfel lucrarea intr-un mediu curat. Daca sunteti proprietarii locului proaspat amenajat si aveti nevoie de ajutor pentru a scapa de mizeria si molozul ramas in urma lucrarilor de amenajare, noi va scapam de el. Trebuie doar sa va faceti o programare si noi vom fi la dumneavoastra a doua zi. Preturile difera de la client la client, in functie de etaj, zona, cantitate… Va punem la dispozitie o echipa pentru manipulare si incarcarea sacilor in masina, fara a mai fi nevoie sa faceti dumneavoastra ceva.

transport moloz cu personal incarcare in Timisoara
transport moloz cu personal incarcare in Timisoara

Serviciul nostru de transport moloz cu personal incarcare in Timisoara nu include doar molozul in sine de la renovare. Suntem dispusi sa luam orice fel de obiecte nefolositoare, cum ar fi, tamplarie, lemne vechi, cazi, chiuvete, transport mobila veche, si nu numai. Toate obiectele colectate vor fi depozitate la groapa de gunoi, fara a mai fi nevoie sa faceti ceva.

Puteti, desigur sa alegeti serviciul nostru complet de colectare moloz cu personal de incarcare sau puteti opta doar pentru colectarea lui fara personal. Transport moloz, serviciul fara personal de incarcare are avantajul ca este mai ieftin si este accesibil oricui.

Nu aruncati molozul pe strada sau la ghena blocului. Primaria nu este obligata sa ridice molozul din constructii gratuit. Conform unei hotarari de consiliu local din 2010, depozitarea deseurilor de constructii in alte locuri decat cele amenajate este interzisa si se pedepseste cu amenda intre 500 si 2.000 de lei pentru persoanele fizice si de la 2.000 la 2.500 de lei pentru persoanele juridice. (R.B, G.P.)