Cum transport mobila cumparata din magazin in Timisoara?

Cum transport mobila cumparata din magazin in Timisoara?

Cum transport mobila cumparata? Ati cumparat o mobila noua din magazin, insa magazinul nu asigura transportul pentru obiectele cumparate sau mobila ajunge in doua saptamani? Nimic mai simplu: dumneavoastra ne contactati, facem o programare si noi o livram a doua zi la dumneavoastra acasa. Optional va putem asigura personalul de incarcare, descarcare si manipularea mobilei noi cumparate direct in locuinta. Chiar daca ai cumparat un singur corp de mobila, noi te vom ajuta cu mare placere sa il aduci la adresa dorita. Fie ca este vorba de o canapea, canapea si fotolii, biblioteca de sufragerie, mobila pentru dormitor sau orice altceva noi va putem asigura transportul lor. Transportul se face cu utilitare de 3,5 t, acoperite, iar pretul transportului variaza in functie de distanta, numarul obiectele, si personalul pus la dispozitie. Puteti alege doar transportul lor pana acasa iar pretul va fi mai mic.  Oferim servicii de transport mobila complete din magazin pana in locuinta dumneavoastra.

Cum transport mobila cumparata din magazin in Timisoara?
Cum transport mobila cumparata din magazin in Timisoara?

Cum transport mobila cumparata din magazin in Timisoara? Daca este un obiect voluminos care nu incape in autoturism, cu ajutorul autoutilitarelor. Daca nu ai o autoutilitara poti apela cu incredere la noi si te vom ajuta cu siguranta.  Acest serviciu a fost creat special pentru dumneavoastra, pentru a va fi de ajutor.  In cazul unui astfle de transport lucrurile evolueaza destul de usor si rapid, deoarece obiectele cumparate, fie ca este mobila, fie ca sunt electrocasnice sunt deja demontate , protejate de eventualele lovituri sau zgarieturi care ar putea aparea inevitabil, si ambalate in cutii de carton. Incarcarea lor in masina va fi facuta fie de echipa noastra fie de echipa dumneavoastra, in functie de optiunile pe care le alegeti, transportate la adresa indicata coborata si manevrata pana in locuinta. Pentru un astfel de serviciu de transport mobila complet, programarile se fac cu 24 ore inainte.

Ai nevoie de transport mobila cumparata din magazin in Timisoara ieftin? Fara nici un fel de problema iti putem pune la dispozitie un serviciu partial de transport mobila. Asta inseamna ca nu vei beneficia de personalul nostru de incarcare, descarcare si manipulare. Vei fi nevoit sa efectuezi, fie singur fie cu prietenii operatiunile  pe care personalul nostru le facea pentru tine, iar la final cu siguranta vei plati doar inchirierea masinii de 3,5 t care va transporta mobila recent cumparata direct la locuinta ta.

Save