Transport canapea Timisoara si 2 fotolii – Mutare canapea

Transport canapea Timisoara si 2 fotolii – Mutare canapea

Transport canapea Timisoara si 2 fotolii
Transport canapea Timisoara si 2 fotolii

Transport canapea Timisoara? Aveti nevoie de o masina in vederea mutarii mobilierului de sufragerie, transport canapea si 2 fotolii, mutare canapea si 2 fotolii de la o locatie la alta? Ati ajuns unde trebuie. Va punem la dispozitie utilitare de 3,5t, acoperite, pentru a va ajuta cu mutarea mobilierului. Aveti posibilitatea sa inchiriati decat masina sau sa apelati si la personalul nostru.

Oferim servicii de transport mobila in orasul Timisoara si in imprejurimi, la preturi accesibile. Daca sunteti singur, sau pur si simplu nu puteti manipula dumneavoastra mobila, noi oferim echipe cu personal calificat pentru manipularea mobilierului, incarcat si descarcat din masina. Mobila dumneavoastra este in siguranta cu noi.

Serviciile de mutari mobilier de la o locatie la alta difera de la client la client. Astfel, fiecare client este unic, prin zona in care se afa si zona in care se muta, etajul la care se afla si etajul la care se muta, Pretul mutarii il stabilim telefonic in functie de distanta, etaj, numarul obiectelor de mobilier si daca doriti personal. Pentru mutari, programarile se fac cu1-2 zile inainte. Transport mobila de la o locatie la alta cu utilitare de 3,5 t, capacitate 12 mc, in orice zi lucratoarea a saptamanii.

Evacuare canapea veche Timisoara

Evacuare si debarasare mobila veche la groapa de gunoi. Acest serviciu va este folositor daca nu aveti ce sa faceti cu mobila veche sau daca este uzata si deteriorata si nu mai poate fi folosita. Pentru debarasare mobila veche nu ezitati sa ne contactati pentru a afla pretul iar personalul nostru este disponibil pentru a va scapa de ea. Aflati mai multe detalii despre evacuare mobila veche aici. Va scapam de mobila veche si ne deplasam la dumneavoastra, fie ca este vorba doar de o canapea sau toate obiectele din casa