Reciclare electrocasnice Timisoara

Reciclare electrocasnice Timisoara

Reciclare electrocasnice Timisoara
Reciclare electrocasnice Timisoara

Reciclare electrocasnice Timisoara. va ganditi sa innoiti electrocasnicele insa nu stiti ce sa faceti cu cele vechi?  Prin programul de “Ridicarea gratuita a produsului vechi”, puteti scapa in mod gratuit de ele la cumpararea unora noi.  In ce consta porgramul? Pentru toate comenzile ce contin produse din urmatoarele categorii: Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Aragazuri, Masini de spalat vase, Masini de spalat vase incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Aparate de aer conditionat, puteti beneficia de ridicarea gratuita a produselor vechi. Asadar daca faceti o comanda de o masina de spalat, la livrarea celei noi va fi ridicata cea veche. In momentul inregistrarii unei comenzi pentru un produs din categoriile de mai sus, ai posibilitatea de a opta pentru ridicarea gratuita a  produsului  vechi prin bifarea casutei “Doresc ridicarea gratuită a produsului vechi“. Este un pas foarte important,nu uitati sa bifati casuta respectiva.  Aflati mai multe informatii despre acest program aici.

 

Ridicare gratuita a produsului vechi

Profitati de acest program accesibil si benefic atat petnru dumneavastra cat si pentru natura.  Daca aveti un frigider mai vechi – mai ales unul care are o vechime mai mare de zece ani – poate ar fi o idee buna sa reciclezi vechiul frigider si sa il inlocuiesti cu un frigider nou, care este in conformitate cu standardele actuale de eficienta energetica. Frigiderele vechi consuma foarte multa energie. Profitati de noile inovatii si reduceti factura la curent. Programul de Reciclare electrocasnice Timisoara este disponibil in tot orasul.

Daca totusi ati cumparat aparatele electrocanice dintr-un magazin fizic si nu ati beneficiat de ridicarea gratuita a acestuia, noi va putem pune la dispozitie atat transport cat si personal pentru transportul lui la groapa de gunoi. Programarile se fac cu o zi inainte iar pretul difera de la client la client, in functie de etaj, zona, personal pus la dispozitie, etc. Sunati pentru o oferta personalizata.

Save