Mutare frigider Timisoara – Transport frigider Timisoara

Mutare frigider Timisoara
Mutare frigider Timisoara – Transport frigider Timisoara

Mutare frigider Timisoara – Transport frigider Timisoara

Mutare frigider Timisoara. Mutam frigidere in Timisoara cu masini acoperite de 3,5 t. Asigur personal pentru manipulare, incarcat/descarcat. Mutam frigidere de la o locatie la alta pe troata raza orasului Timisoara. Oferim servicii de transport si mutare pentru orice obiecte electrocasnice miici si mari. Suntem disponibil in timpul saptamanii si in weekend de la ora 09. Transporturile se fac pe baza de programare la numarul de telefon. Programarile se fac cu 1 zi inainte. De asemenea, pretul vi-l comunicam telefonic in functie de obiectele transportate. Nu ezitati sa ne contactati pentru a primi o oferta personalizata.

Transport masina de spalat Timisoara

De cele mai multe ori electrocasnicele mari nu pot fi transportate cu autovehicolul propriu, astfel noi va punem la dispozitie dube pentru transportarea lor. Fie ca doriti transportarea lor de la magazin pana acasa (pentru aparatele noi), fie ca le mutati dintr-o locatie in alta, puteti inchiria masina fara nici un fel de probleme. Avem si echipe pentru manipularea lor daca dumneavoastra nu va puteti ocupa de acest lucru. Pentru a afla pretul unui astfel de transport nu ezitati sa ne contactati. Oferim servicii complete de mutari mobilier si aparate electrocasnice de la o locatie la alta.

 

Evacuare/ debarasare electrocasnice vechi si uzate.

Oferim servicii de evacuare si debarasare electrocasnice mici mari cu utilitare de 3,5t si personal de incarcare. Obiectele le depozitam in locuri special amenajate. de asemenea oferim transport si pentru mobila veche de care nu mai aveti nevoie, recamier, canapea, dulapuri cu 1,2,3 usi, comode, biblioteci vechi, vesela, covoare, etc, noi ne ocupam cu depozitarea ei la groapa de gunoi, fara ca dumneavoatra sa mai faceti ceva. Ne deplasam oriunde in Timisoara indiferent de numarul de obiecte debarasate. Pretul se precizeaza in functie de numarul de obiecte, etaj, zona, daca se cere personal, etc. Obtine pretul la numarul de telefon afisat pe site